Mini lotto

grade Högsta vinst just nu: 950 000 kr date_range Nästa dragning: måndag (2024-05-27) Spela från 4 kropen_in_new

MINI lotto är en prisvärd, något annorlunda, dragning. Det dagliga polska lottot är nämligen gjort för att så många som möjligt ska ha chans att vinna. Oddsen för att vinna en jackpot är 1 av 850 668, vilket är en betydligt större chans än hos många andra spel. Det kostar endast 4 kronor per rad men du har ändå chans att vinna en jackpot på över 900 000 kronor. Vinsterna i MINI lotto är fasta och det finns alltså ingen växande jackpot. För att vinna jackpot måste du ha samtliga nummer rätt. Om ingen vinner högsta vinsten vinner de olika vinnarna i övriga vinstnivåer istället ännu mer.

När du spelar MINI lotto online i Sverige betyder det att du bettar på det officiella lotteriets slutresultat. MINI lotto har tre vinstnivåer med jackpot som toppriset. Andrapriset ligger på 180 000 kronor medan tredjepriset endast genererar en vinst på några tior. För att betta markerar du 5 av 42 nummer, dragningen sker sedan klockan 21.40 alla veckans dagar.

Hur du spelar Mini Lotto online

För att spela Mini Lotto i Sverige måste du spela via ett ombud. Här nedan finns instruktioner för hur du spelar via Lottoland.

  1. Gå in på lottoland.se och klicka på Mini Lotto i menyn.
  2. Välj 5 av 25 nummer eller slumpa fram en snabbrad.
  3. Välj dragning och varaktighet.
  4. Placera vad genom att klicka på “satsa nu”.