PowerBall

grade Högsta vinst just nu: 646 miljoner kr date_range Nästa dragning: (2024-04-14) Spela från 35 kropen_in_new

PowerBall är USA:s mest populära dragning och är det lotto som genererat den absolut största jackpotvinsten genom tiderna. För att delta i PowerBall måste du vara skriver i USA och köpa din lott på plats. Hos Lottoland kan du dock satsa på utfallet av dragningarna och betta på vad du tror att PowerBall-resultatet kommer att bli, oavsett vart i världen du befinner dig. Du har även chans att vinna precis samma vinster som om du var med “på riktigt”. Dragningarna sker på torsdagar och söndagar.

PowerBall går ut på att du ska välja 5 nummer mellan 1 och 69 plus en Powerball mellan 1 och 26. En rad kostar 35 kronor. Det finns även ett bonustillval, PowerPlay-tillvalet, där alla vinster uppgraderas i alla vinstnivåer förutom jackpotten. Vinsten du får bestäms av de nummer du lyckas få rätt och du hamnar i en högre vinstnivå ju fler du lyckas pricka in. Du vinner jackpotten genom att vara ensam om att få alla nummer, inklusive din Powerball, rätt.

PowerBall har inget maxtak för hur stor jackpotten kan bli eller hur många gånger den kan föras över till nästa dragning. Som spelare garanteras man alltid en jackpot på minst 40 miljoner dollar och chansen att vinna den är 1 på 175 223 509. Andra vinstnivån ger 1 miljon dollar och med PowerPlay-tillvalet kan du vinna det dubbla.

Hur du spelar PowerBall online

För att spela PowerBall i Sverige måste du spela via ett ombud. Här nedan finns instruktioner för hur du spelar via Lottoland.

  1. Gå in på lottoland.se och klicka på PowerBall i menyn
  2. Välj 5 nummer mellan 1-69 samt ett nummer mellan 1-26 alternativt slumpa fram en snabbrad.
  3. Välj dragning och varaktighet.
  4. Placera vad genom att klicka på “satsa nu”.